بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد گیفت آس کاملا محفوظ می باشد

مرتب سازی :
پک پذیرایی کیان ارسال فوری

پک پذیرایی کیان

  • 229,000 تومان
پک پذیرایی سپند ارسال فوری ارسال رایگان

پک پذیرایی سپند

  • 333,000 تومان
پک پذیرایی درسا ارسال فوری

پک پذیرایی درسا

  • 160,000 تومان
پک تنقلات آذین ارسال فوری

پک تنقلات آذین

  • 285,000 تومان
پک تنقلات و آجیل عصرانه ارسال فوری ارسال رایگان

پک تنقلات و آجیل عصرانه

  • 310,000 تومان
پک آجیل مجلسی ارسال فوری ارسال رایگان

پک آجیل مجلسی

  • 410,000 تومان
پک تنقلات و آجیل شاهانه ارسال فوری ارسال رایگان

پک تنقلات و آجیل شاهانه

  • 430,000 تومان
پک آجیل ماهگون ارسال فوری

پک آجیل ماهگون

  • 298,000 تومان
پک پذیرایی چای داغ ارسال فوری

پک پذیرایی چای داغ

  • 199,000 تومان
پک تنقلات پرنیان ارسال فوری

پک تنقلات پرنیان

  • 240,000 تومان
پک ترمه ای زعفران  12 گرمی طرح دل آرا ارسال رایگان

پک ترمه ای زعفران 12 گرمی طرح دل آرا

  • 430,000 تومان
پک زعفران کادوئی طرح مخملی بزرگ ارسال رایگان

پک زعفران کادوئی طرح مخملی بزرگ

  • 320,000 تومان
پک پذیرایی ماهور ارسال فوری

پک پذیرایی ماهور

    ناموجود
پک پذیرایی جانان ارسال فوری

پک پذیرایی جانان

    ناموجود

خشکبار

خشکبار جهانی است از خوشمزه‌ترین و مقوی‌ترین تنقلات که می‌توانند حس و حال ما را زیر و رو کنند. این تنقلات خوشمزه در طعم‌های مختلف شور و شیرین یافت می‌شوند و هرکدام از آن‌ها با طعم منحصر به فرد خودش می‌تواند به راحتی حس و حال ما را جادو کند. طعم بی‌نظیری که این محصولات همراه خود دارند باعث شده تا بتوانیم در کنار دیگر مواد غذایی از آن‌ها به عنوان یک مزه بی‌نظیر استفاده کنیم و از وجودشان لذت ببریم. ناگفته نماند که این نوع از خوراکی بی‌نظیر از محصولات طبیعی هستند و کاملاً ارزش غذایی آن‌ها حفظ شده است و تنها چیزی که تفاوت دارد با نمونه طبیعی خشک شدن آن‌هاست که این عمل هم هیچ ویتامین و مواد مغذی موجود را از این محصولات کم نمی‌کند.

خشکبار چیست؟

شاید نام خشکبار که بیاید یاد مناسبت‌هایی مثل عید یا یلدا بیفتیم که روی میز پر هست از آجیل و میوه خشک و ... اما قصه به همینجا ختم نمی‌شود چراکه این محصولات بسیار فراتر از این موضوعات حرف برای گفتن دارند که می‌توانیم با پرداختن به معنی ریشه‌ای این محصولات به شناخت خوبی نسبت به آن‌ها برسیم تا درک بهتری برای استفاده از آن‌ها داشته باشیم. ابتدا اگر به خواهیم کلمه خشکبار که تلفیق کلمه خشک و بار است را زیر ذره‌بین ببریم باید بگوییم به خشک کردن مغزهایی مثل بادام، بادام زمینی، پسته، پسته شام، بادام هندی، فندق، تخمه میوه و گیاهان و میوه‌ها خشکبار می‌گویند.

عمل خشک کردن این محصولات طبیعی به این خاطر است که هم عمر و ماندگاری آن‌ها زیاد می‌شود و هم اینکه ارزش غذایی آن از بین نمی‌رود. البته باید بدانیم خود آجیل به شکل کامل خشکبار محسوب نمی‌شود و اکثراً میوه‌های خشک هستند که از قدیم این معنای ریشه‌ای خشکبار را شکل داده‌اند. خشکبار به خودی خود دارای یکسری چربی‌های طبیعی هستند که برای بدن و عروق قلب مفید است و به اندازه استفاده کردن آن‌ها نه تنها باعث چربی خون نمی‌شود بلکه می‌تواند به بافت‌های چربی انسانی کمک بی‌نظیری کند.

خشکبار چه فوایدی دارند؟

برای اینکه بتوانیم به بدنی سالم‌تر و ذهنی فعال‌تر دست پیدا کنیم باید یک نوع عادت‌های غذایی را مورد استفاده قرار دهیم و از آن‌ها برای رشد سطح انرژی بدن استفاده کنیم. یکی از چیزهایی که می‌تواند به شکل یک مکمل خاص در بدن عمل کند و کمک کننده سیستم عصبی بدن باشد خشکبار هست. این محصولات انواع ویتامین‌ها را همراه خود دارند و می‌توانند به کمک آن‌ها از طریق جذب بالایی که دارند حال بدن را از این رو به آن رو کنند و باعث تقویت قوای جسمی، جنسی و فکری شوند. ناگفته نماند که اسید چرب امگا 3 که در یکسری از این خشکبار یافت می‌شود طبیعی است و برای رژیم غذایی و تأمین چربی سالم نیز مفید است.

یکی از ویژگی‌هایی که مغزها دار این محصولات دارند این است که چربی مفید به بدن اضافه می‌کنند تا جذب و جایگزین چربی‌های مضر شوند. مسئله دیگری که شاید نشنیده باشید و خیلی جالب است این است که این محصولات می‌توانند از لختگی و آمبولی خون جلوگیری کنند و باعث شوند خون غلظت مناسبی داشته باشد. همینطور که دارای فیبر بسیار زیادی هستند و با ویتامین e موجود در بافت خود می‌توانند باعث رشد و نگهداری از بافت‌های سلولی شوند. میوه خشک هم دقیقاً ویتامین‌های موجود در یک میوه طبیعی را همراه دارند و همینطور می‌توانند کمک بسیار زیادی به میزان جذب و سلامت معده و روده کنند و حتی سطح گیرایی ذهن و شادابی را بالاتر ببرند.

برای خرید خشکبار خوب باید به چه مواردی دقت کنیم؟

خشکبار خوب و مرغوب نیز مانند تمام خوراکی‌های دیگر دارای خصوصیاتی هستند که اگر آن‌ها را بدانیم بهتر می‌توانیم انتخاب مناسبی برای خود و مهمان‌هایمان داشته باشیم. شاید بهترین راهی که برای تشخیص آجیل وجود داشته باشد خوردن آن است چراکه با خوردن آجیل می‌توانیم ترد بودن و نرم و تازه بودن و کهنگی را از هم تشخیص دهیم. البته که آجیل‌های شور و ترش همیشه برای اینکه انتخاب شوند مناسب نیستند چراکه گاهی فروشندگان می‌توانند یک آجیل را با طعم و مزه بو دهند و باعث شوند چیزی مشخص نشود. در میوه‌های خشک نیز باید توجه داشته باشیم که میوه‌ها نرم باشند و احساس تازگی بدهند البته که از ظاهر و رنگ میوه‌های خشک می‌شود تشخیص داد که آن محصول از چه نوع میوه‌ای ساخته شده است و دارای چه میزان کیفیتی است. میوه‌های خشک باید طعم طبیعی خود را حفظ کرده باشند و از هیچ‌گونه اسانس و طعم دهنده‌ای درون آن‌ها استفاده نشده باشد چراکه اول از همه آن مواد اضافی می‌توانند خاصیت را از بین ببرند و سپس اینکه می‌توانند تولید اسیدهای مضر داشته باشند.

مشاهده بیشتر

برای اطلاع از آخرین تخفیف ها و جدید ترین کالاها عضو شوید