بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد گیفت آس کاملا محفوظ می باشد

مرتب سازی :
شوکو گیفت تو تو ارسال فوری

شوکو گیفت تو تو

  • 140,000 تومان

شوکو گیفت ریپل

  • 270,000 تومان

شوکو گیفت ترون

  • 95,000 تومان
شوکو گیفت زوئی ارسال فوری

شوکو گیفت زوئی

  • 270,000 تومان
شوکو گیفت تی جی ارسال فوری

شوکو گیفت تی جی

  • 240,000 تومان
باکس خرس کوچولو ارسال رایگان

باکس خرس کوچولو

  • 365,000 تومان
شوکو گیفت بودیکا ارسال فوری

شوکو گیفت بودیکا

  • 100,000 تومان
شوکو گیفت گانر ارسال فوری

شوکو گیفت گانر

  • 150,000 تومان
شوکو گیفت مری جین ارسال فوری

شوکو گیفت مری جین

  • 127,000 تومان
شوکو گیفت  آنی ارسال فوری ارسال رایگان

شوکو گیفت آنی

  • 320,000 تومان
شوکو گیفت ماتینا ارسال فوری

شوکو گیفت ماتینا

  • 65,000 تومان
شوکو گیفت خرخرو ارسال فوری

شوکو گیفت خرخرو

  • 275,000 تومان
شوکو گیفت دانی ارسال فوری

شوکو گیفت دانی

  • 105,000 تومان
شوکو بگ بابانوئل ارسال فوری

شوکو بگ بابانوئل

  • 200,000 تومان
شوکو گیفت بالی ارسال فوری

شوکو گیفت بالی

  • 173,000 تومان
شوکو گیفت فینگیل ارسال فوری

شوکو گیفت فینگیل

  • 86,000 تومان
شکلات طلقی دست ساز طرح دار ارسال فوری

شکلات طلقی دست ساز طرح دار

  • 23,000 تومان
شوکو گیفت جوی ارسال فوری

شوکو گیفت جوی

  • 230,000 تومان
شوکو گیفت داکوتا ارسال فوری

شوکو گیفت داکوتا

  • 198,000 تومان

شکلات

شکلات جذاب‌ترین و دلبرانه‌ترین تنقلات در دنیای خوراکی‌های موجود به حساب می‌آید و ایدئال برای خرید کادو. شیرینی و طمع بی‌نظیری که انواع شکلات‌ها دارند حرفی برای گفتن باقی نمی‌گذارند و دقیقاً همینجاست که رسالت وجود شکلات مشخص می‌شود و آن چیزی نیست جز خنده و شکوهی که همراه خودش می‌آورد. هر چه از شکلات بگوییم کم گفتیم اما بهتر است عنوان کنیم که شکلات فقط برای شیرین کردن طعم دهان و لذت بردن از این محصول ساخته نشده است بلکه این نوع از تنقلات کمک بسیار ویژه‌ای به سوخت و ساز بدن می‌کند و از انرژی بسیار زیادی نیز برخوردار است که در هر قسمتی از زندگی و در انواع رژیم‌های غذایی می‌تواند مؤثر باشد. بهتر است این محصول بی‌نظیر را جدی بگیریم چراکه نمونه دیگری از خود ندارد و تک است.

شکلات چیست؟

صد در صد بدون آنکه سؤال هم پرسیده شود می‌دانیم شکلات چیست اما این سؤال را مطرح کرده‌ایم تا به ریشه وجودی آن و خصوصیاتی که همراه خود دارد آشنا شویم. شکلات یا همان chocolat از یک گیاه واقعی و طبیعی ساخته می‌شوند. گیاهی که از آن شکلات را می‌گیرند و به این شکل خوراکی که شاهد آن هستیم در می‌آورند درخت کاکائو نام دارد که این گیاه هم مثل خرما در مناطق بسیار گرمسیری یافت می‌شوند و به همین خاطر هم هست که شکلات طبیعت گرمی دارد. شکلات‌ها در انواع و اقسام به شکل پودر، مایع و جامد یا به شکل همان قالبی تولید می‌شوند. این خوراکی خوشمزه قدمت بسیار زیادی دارد و باورتان نمی‌شود که از 1100 سال قبل از میلاد این خوراکی به صورت مایع و نوشیدنی وجود داشته است.

شکلاتی که امروز این همه پرطرفدار است و در انواع طعم‌های تلخ و شیرین یافت می‌شود بیشتر از جنگ جهانی اول به بعد طرفدار پیدا کرد و با صادر شدن آن به سراسر جهان توانست یکی از محصولاتی شود که هم فروش بسیار عالی دارد و هم تولیدکنندگان زیادی روی آن سرمایه‌گذاری می‌کند. شکلات‌ها را امروزه با روش‌های مختلف درست می‌کنند و طعم آن سلیقه ایست و هرکسی می‌تواند با اضافه کردن یکسری مواد طعم دلخواه و منحصر به فردی به آن بدهد از طعم اسانس میوه‌ها و قرار دادن تکه‌های میوه و یا شیر خشک گرفته تا کارامل و یا حتی ساده‌ترین شکلات‌های کلاسیک که درصد بندی شده‌اند تا میزان خلوص آن‌ها و تلخی که به همراه دارند مشخص شود.

شکلات خوب دارای چه ویژگی‌هایی است؟

شکلات هم مانند تمامی تنقلات و مواد غذایی موجود دارای یکسری ویژگی‌ها، تأثیرات مؤثر و امتیازهای غذایی است که بهتر است آن‌ها را مورد بررسی قرار دهیم تا بفهمیم شکلات خوب و مرغوب دارای چه ویژگی‌هایی است. اول از همه باید بدانیم برخلاف ظاهر قشنگی و بسته بندی جذابی که خیلی از شکلات‌ها می‌توانند داشته باشند باید به محتویات داخل آن جعبه توجه کنیم چون ممکن است ناخودآگاه ذهن ما قبل از دانستن مشخصات غذایی آن شکلات تسلیم بسته بندی پر از زرق و برق آن شود. اولین نکته در انتخاب شکلات مرغوب این است که به درصد خلوص آن توجه کنیم و اینجا هرچقدر شکلات تلخ‌تر و تیره‌تر باشد مفیدتر و بهتر است.

مسئله بسیار مهمی که در کاکائوها وجود دارد چربی طبیعی آن یا مقدار کره موجود در آن‌هاست که در محصولات مرغوب کره طبیعی خود شکلات وجود دارد که برای قلب نیز مفید است اما در یکسری از شکلات‌های نامرغوب و تجاری شاهد استفاده از روغن‌های نامرغوب و پالم دار هستیم که چربی مضر و غیرطبیعی به شمار می‌آیند و می‌توانند روی عروق و قلب انسان تأثیرات فوق منفی و جبران ناپذیری بگذارند. نکته مهم بعدی این است که هرچقدر شکلات ساده‌تر باشد و از مواد و اسانس کمتری برای طعم دادن به آن استفاده شده باشد بهتر است. اگر رک‌تر بخواهیم بگوییم شکلات‌هایی که جذابیت خود را از مواد مصرفی دیگر وام می‌گیرند دارای ارزش غذایی کمتری نسبت به شکلات‌های ساده هستند.

چرا باید شکلات بخوریم؟

شکلات معجزه‌ای برای بدن و مغز است که این معجزات را در کمتر محصولات خوراکی و تنقلاتی می‌توانیم یافت کنیم. ابتدای هر سخنی باید بگوییم یکی از معجزات شکلات این است که بو و طعم آن تأثیر مثبت بر گیرایی امواج مغز انسان می‌گذارد. البته که باید بر این موضوع نیز آگاه باشیم که مصرف هر چیزی اندازه‌ای دارد و به کیفیت انتخاب نیز باز می‌گردد. مورد دومی که خاصیت استفاده شکلات را نشان می‌دهد این است که استفاده شکلات خاص و مرغوب می‌تواند دهان را از وجود باکتری مراقبت کند و سلامت دندان‌ها را در این جریان حفظ کند. ناگفته نماند که چربی طبیعی موجود در شکلات هم اعصاب بدن را تقویت می‌کند و هم باعث می‌شود گردش خون بهتری در بدن شکل بگیرد و برای قلب نیز مفید باشد.

مشاهده بیشتر

برای اطلاع از آخرین تخفیف ها و جدید ترین کالاها عضو شوید